Vaardig met Senior-Live

Dit voorjaar heeft Senior-Live weer een aantal cursussen op de agenda staan om senioren te helpen met de technologie van nu. Wij geloven dat je nooit te oud bent om iets te leren. Of je nu 55 of 95 jaar bent, je bent van harte welkom bij onze computercursussen. Wij geven deze in kleinschalige groepen waarbij je verzekerd bent van geduldige en deskundige begeleiding. Zowel beginners als gevorderden kunnen bij ons terecht voor een passende cursus!

Computercursus basisvaardigheden 2
In de workshop Computercursus basisvaardigheden 2 leer je alles over het dagelijkse gebruik met een computer of laptop. Je beheert de basisbehendigheid om je computer te bedienen met een muis en toetsenbord. In onze lessen krijg je meer inzicht in het veilig gebruik van je computer zoals internetbankieren, je foto’s, je documenten etc. De cursus is gebaseerd op Windows 10.

iPad cursus
In deze cursus leer je alle basishandelingen die je nodig heeft om je iPad te bedienen. De lessen zijn gericht op senioren die nog geen of weinig ervaring hebben met een iPad. In onze lessen krijg je uitleg over het o.a. het beheren van je instellingen, apps, e-mail en browser. De cursus is gebaseerd op besturingssysteem versie iOS11.

Cursus: Computercursus basisvaardigheden 2
Startdatum: Donderdag 7 maart 2019
Wanneer: Elke donderdag vanaf 7 maart
Tijdstip: 14:00 tot 16:00 uur
Kosten: € 120,- voor een blok van 12 lessen, van elk 2 uur

Cursus: iPad cursus
Startdatum: Maandag 4 maart 2019
Wanneer: Elke maandag vanaf 4 maart
Tijdstip: 10:00 tot 12:00 uur
Kosten: € 120,- voor een blok van 12 lessen, van elk 2 uur

Gerelateerde artikelen