De Compaan in Almere

Inwoners van de gemeente Almere kunnen een half jaar gratis gebruik maken van de Compaan, een tablet speciaal voor ouderen. Simpel in gebruik en prachtig vormgegeven. Ervaring met computers is niet nodig, iedereen kan met de Compaan overweg! De Compaan is een tablet waarop op een leuke en gemakkelijke manier gecommuniceerd kan worden met familie en vrienden. Je kunt berichten sturen, foto’s en video’s ontvangen, spelletjes spelen en beeldbellen. Familie en vrienden communiceren met de Compaan via het Compaan Portaal, een online besloten omgeving. Verschillende organisaties in Almere hebben zich verbonden aan dit project, zoals VMCA, de Schoor, de Wijkteams en Senior-Live.

Met de Compaan heb je de mogelijkheid om deel uit te maken van de digitale wereld en op een makkelijke manier met elkaar in contact te staan. Mantelzorgers kunnen je op de achtergrond ondersteunen door een goedemorgen-melding in te stellen, je afspraken in de agenda te noteren of een medicatie-herinnering in te stellen. Daarnaast kan je met de speciale Almere-knop, activiteiten en informatie over Almere vinden en meedoen aan de bijzondere fitness activiteit Almere beweegt.

Interesse? Je mag de Compaan kosteloos uitproberen
Oudere inwoners uit Almere mogen de Compaan 6 maanden vanaf ontvangst kosteloos uitproberen. Daarna heb je de gelegenheid de Compaan particulier over te nemen voor éénmalig € 149,00 in plaats van de gebruikelijke € 299,00. Daarnaast neem je een abonnement af dat in de basis € 12,95 per maand kost. Wanneer je meer dan 2 contactpersonen hebt, betaal je per extra contactpersoon €2,50 maar nooit meer dan €9,95 extra. Wanneer je geen gebruik meer wenst te maken van de Compaan, dan kan je deze naar ons retourneren en maken wij er graag iemand anders blij mee.

Aanmelden of meer informatie?
Meer informatie over de Compaan of je aanmelden? Bel Compaan gerust! Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op 088 14 50 100 of kijk op www.uwcompaan.nl/almere/ Wanneer je je aanmeldt dan wordt er een afspraak gemaakt dat er een coach langs komt om de Compaan uitgebreid uit te leggen. Let op: je hebt wel internet nodig. Op het kantoor van Senior-Live op de Kerkgracht kan je een informatieflyer ophalen en ook al je eerste vragen stellen.

Gerelateerde artikelen